Код на продукта: 188
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди в син цвят "Биберона и име"

Количество:


4.5 50

Омръзна ли ви да се лутате из хилядите предложения за детски дрешки, в търсене на най-подходящия подарък за малко момче? Вече може да спрете и да закупите това прекрасно моделче бебешко боди с надпис на съвсем ниска цена за качеството, което ще получите.

За кои празници е подходящ подарък?

Можете да поднесете този артикул за всеки празник на детенцето. Прекрасен избор е за новородено, както и за рожден ден или имен ден. Оставяме на вас да прецените, кога е най-подходящо да поднесете дрешката.

Предлагаме ви да я изработим в няколко различни размера. Ще намерите подходящ номер за момченце от 0 до 2,5 годинки. Разгледайте таблицата с размери преди да поръчате, за да се ориентирате според възрастта и височината на детето.

Персонализация на дрешката

Освен че ще получите една изключително качествена дрешка, тя ще е много персонално ориентирана. Дизайнът на щампата е създаден така, че да отпечатаме точното име на момчето и дата, която може да е рождена или на имения му ден. Необходимо е само да попълните нужната информация в празното поле за въвеждане на данни.

Поръчката ви ще пристегне при вас в напълно завършен подаръчен вид. Ние ще опаковаме нашето бебешко боди с надпис с красива панделка и ще прибавим малко свитъче с мило послание.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук