Код на продукта: 188Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Биберона и име"

Количество:


4.6 39

Сладка биберона с розови сърца, съчетана с името на детето и датата му на раждане представлява дизайна на щампата върху бебешкото боди с надпис. Предлагаме ви да поднесете строго персонален подарък на малко момиченце, който да съчетава оригинален подход във функционален подарък.

Дрешките са подходящ подарък, особено в най-раната възраст на децата, а нашата е красива и много интересна. Посочете ни как се казва момиченцето и ние ще щамповаме името му. Можем да заменим рождената дата с тази на именния ден. Вие избирате, а ние изпълняваме и се съобразяваме с предпочитанията ви.

Модел и размери

Предлагаме ви разнообразие от размери. Бебешкото боди с щампа е подходящо за новородени и момиченца до 2,5 годинки. В табличка сме посочили наличната номерация на артикула и можете да изберете необходимия ви размер според възрастта и височината на детето.

Изработваме красивата дрешка с дълъг или с къс ръкав. Какъвто и избор на направите, той няма да повлияе на обявена цена. Бодито за бебе се закопчава от страни на вратлето. Това го превръща в много лесна за преобличане дрешка.

Материята му е чист памук, без каквито и да е било примеси. Мастилото на надписа е дълготрайно и безвредно за детето. Можете да съхраните наситените му цветове, при спазване на указанията за употреба, които ще предоставим заедно с бебешкото боди с надпис.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук