Код на продукта: 022
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Баба позволява всичко"

Количество:


4.6 39

Представяме ви едно щуро и весело бебешко боди, което изработихме така че да е подходящ подарък за момче и момиче. Дизайнът на детската дрешка е свежо съчетание на закачлив надпис с наситени,открояващи се цветове на бял фон. Разнообразете гардеробчето на детето си по много оригинален и интересен начин.

Подходящ подарък за всеки повод

Можете да поднесете бебешкото боди с надпис на детенце за неговия рожден ден, имен ден или друг празник. Със същия успех бихте зарадвали и неговата баба за неин личен празник. Тя ще се изненада много приятно при вида на внучето си, облечено с забавната дрешка.

Различните сезони имат и различни изисквания към облеклото на децата. Точно поради тази причина ние решихме да изработим артикула с два варианта на дължина на ръкавите. Така независимо през кое време на годината се пада празника, вие ще имате подходящ избор.

Нашето бебешко боди с надпис е подходящо за деца между 0 и 2,5 години. Прегледайте таблицата, за да се ориентирате най-точно кой размер ви е необходим. Материята на дрешката е чист висококачествен памук. Ярките цветове на щампата ще се съхранят независимо от броя изпирания, при спазване на указанията за употреба, които ще предоставим с артикула.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук