Код на продукта: 026
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Аз съм шефът в къщи"

Количество:


4.5 40

Малките деца са безкрайно щастие за родителите и изискват непрестанната грижа и внимание. Това несъмнено го превръща в най-важната част от семейството и шеговито можем да ги наречем шефове. Точно поради тази причина ние създадохме закачливото ни моделче бебешко боди с надпис "Аз съм шефът в къщи".

Изненадайте семейството с оригинален подарък

Предлагаме ви да поднесете на детето, малко по-нестандартна и оригинална дрешка. Бодито е една от основните части на облеклото му и си заслужава да порявите малко въображение и да изберете интересен модел с весела щампа. Подаръкът ви ще предизвика много усмивки и ще разнообрази още повече ежедневието на родителите.

Предлагаме бодито за бебе с щампа в нежни цветове, подходящи за малки принцеси – розово и циклама. Можете да си изберете и каква да е дължината на ръкавите, според климата и изискванията му към облекло. Предлагаме два варианта – къси или дълги.

Размерите на моделчето можете да разгледате подробно в таблица под артикула. Имаме подходящо предложение както за новородено момиченце, така и за малко по-пораснало (до 2,5 годинки). Материята на бодито за бебе е 100% памук и се закопчава от страни на вратлето.

За да добие поръчката ви напълно завършен подаръчен вид, ние ще опаковаме бебешкото боди с надпис в красива опаковка с панделка и ще прибавим малко свитъче с послание.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук