Код на продукта: 051Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди 051Б "Аз Обичам моята Кръстница" за момче

Количество:


4.4 37

С огромно удоволствие ви предлагаме да закупите това красиво бебешко боди с надпис "Аз Обичам моята Кръстница" на съвсем ниска цена. То е идеално за всеки повод. Можете да облечете детенцето си с него, когато кръстницата ви дойде на гости или когато искате да я изненадате за неин рожден ден или друг празник.

Красивият дизайн е съчетание от текст с изключително подходящ шрифт и голямо сърце с красиви орнаменти в синьо. Предлагаме го с къс и с дълъг ръкав, което го прави подходящо облекло за момченцето ви през студените и топли дни.

Качеството на 1-во място

За да изработим нашите сладки и оригинални бодита за бебе с принт, ние залагаме само и единствено на материали с изпитано и доказало се качество. Текстилът на дрешката е 100% памук. Той по изключително деликатен начин обгръща кожата на детето, дарявайки й голямо удобство.

Бебешкото боди с надпис се закопчава с копченце от страни на вратлето и това го прави много лесно и бързо за преобличане. За изработката на щампата, използваме мастило от много висок клас. То е издръжливо на многобройни изпирания и няма да избледнее с времето. Предлагаме ви размери на бебешкото боди с надпис подходящи за новородени и момченца до 30 месечна възраст.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук