Код на продукта: 051
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Аз Обичам моята Кръстница"

Количество:


4.6 24

Предлагаме ви да закупите сладкото бебешко боди с надпис "Аз Обичам моята Кръстница", ако искате да изненадате приятно кръстницата на малката си дъщеричка. Убедени сме, че тя ще оцени жестът ви и ще я накарате да се зарадва искрено.

Бебешкото боди с надпис се предлага в два варианта. Можем да изработим моделчето с късо или с дълго ръкавче, според сезона и вашите предпочитания. Имаме разнообразие от размери, които отговарят за момиченца между 0 и 2,5 годинки. В табличка сме разделили номерацията според височината и възрастта на детето, за да ви улесним при поръчката.

Дизайнът на бодито за бебе с щампа е съчетание от розово сърце и красив шрифт на надписа. Посланието ще трогне любимата кръстница. Доверявайки са на нас, вие ще получите не само дрешка за детето си, но прекрасно допълнение в гардеробчето му, което ще внесе цвят и настроение.

Изработихме артикула с материя от 100% памук. Кройката на бебешкото боди е така създадена, че да улесни в максимална степен родителите при обличане и събличане – закопчава се от страни на вратлето.

Мастилото на надписа е безвредно и напълно безопасно за детската кожа. Неговият наспите цвят ще се съхрани независимо от броя изпиране, при спазване на указанията за употреба, които ще ви предоставим с бебешкото боди с надпис.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук