Код на продукта: 177
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Аз Обичам моят Кръстник" в син цвят

Количество:


4.5 51

За любимият кръстник на вашето малко момче, ние изработихме невероятно моделче бебешко боди с щампа. С помощта на дрешката ще имате възможност да изкажете огромната си благодарност към него и отговорната роля, която е поел.

Подарете прекрасна изненада

Можете да изненадате кръстника на детето ви за всеки негов повод. Облечете момченцето си с бебешкото боди с щампа за рождения му ден, имения ден или друг подходящ празник. Можете да поднесете жестът и без конкретен повод – вие избирате.

Изработихме бебешкото боди с надпис в 8 различни размера. Те са представени подробно в таблица под артикула, чиято цел е да ви улесни при поръчка. Ще намерите подходящо предложение за новородено или момченце до 2,5 годинки.

Предлагаме ви опцията да посочите с каква дължина на ръкавите искате да изработим детската дрешка. Отлично знаем, че топлите и студени дни имат различни изисквания към облеклото на децата и поради тази причина ви имате възможност за избор между късо или дълго ръкавче.

Материята на бебешкото боди с надпис е 100% памук. Моделчето се закопчава от страни на вратлето. Мастилото на щампата е от много висок клас и е дълготрайно. То няма да избледнее дори и след многобройни изпирания, при спазване указанията за употреба.

размери бодита
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук