Код на продукта: 177Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди 177Б "Аз Обичам моят Кръстник"

Количество:


4.6 44

Красиво бебешко боди с надпис "Аз Обичам моят Кръстник" е още едно от невероятните ни предложения, с които да облечете малкото си момиченце. Покажете уважението си към нейния кръстник и го зарадвайте с мило послание, което ще го остави без думи и ще трогне сърцето му.

Уникални артикули с превъзходно качество

Ние не само ще ви дадем възможността да внесете цветно настроение сред дрешките на малката принцеса, а и ще ви изработим артикул с ненадминато качество. В създаването на моделите влагаме огромна доза креативност и залагаме на материали, доказали се във времето.

Материята на бебешкото боди с щампа е чист памук, без никакви примеси. За отпечатването на надписа се използва мастило с дълготрайност и издръжливост на многобройни изпирания в пералня. То е безвредно за детската кожа, а наситените му цветове ще се съхранят непокътнати, ако се съблюдават и спазват указанията за употреба.

Възползвайте се от оригиналната дрешка, ако детенцето ви е между 0 и 2,5 годинки. Прилагаме таблица с размери, по която да се насочите към най-подходящия. Можете да съобразите климатичните условия и да ни посочите каква да е дължината на ръкавите. Бебешкото боди с щампа се предлага във вариант с къс или с дълъг ръкав. Какъвто и избор да направите, той няма да промени обявената цена на артикула.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук