Код на продукта: 184Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Аз обичам ЛЕЛЯ със снимка"

Количество:


4.5 37

Позволете ни да сътворим за вашето дете това красиво моделче бебешко боди с надпис "Аз обичам ЛЕЛЯ" със снимка. Ние създадохме този дизайн, за да ви позволим да поднесете прекрасна изненада на леля с повод или без. В същото време артикулът ще остане много сантиментален спомен и ще ви позволи да направите страхотни снимки за семейният албум.

Персонализация на дрешката

Изберете най-хубавата снимка на момченцето си с неговата леля и я прикачете на указаната място. Само това се изисква от вас. Останалото е в нашите ръце и когато пристигне дрешката при вас ще останете очаровани от резултата.

Можете да посочите с какъв да е цвета на текста. Ние ви предлагаме два възможности – синьо или зелено. И двата тона са перфектни за малко момченца. Другата ви опция се отнася за дължината на ръкавите. Тук отново има два варианта – къси или дълги.

Кройката и материята на бебешкото боди с надпис ще осигурят голяма свобода на движение и удобство за детето. Текстилът е 100% памук. Използваме мастило за принта, което е напълно безвредно и безопасно. Красивите цветове ще останат ярки след изпиране, ако се съблюдават точно инструкциите за употреба на бебешкото боди с надпис.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук