Код на продукта: 184
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди с розово "Аз Обичам ЛЕЛЯ със снимка"

Количество:


4.4 39

Позволете ни да създадем за вашата малка принцеса едно уникално и строго персонално моделче бебешко боди с надпис и снимка. Дрешката е подходящ израз на огромната ви благодарност към ролята на леля в живота на дъщеричката ви.

Можете да поднесете изненадата си на всеки един празник на любимата леля – рожден ден, имен ден, Коледа, Великден, юбилей и други. Огромна усмивка ще разцъфти на лицето й, когато види своята малка племенница, облечена с дрешка с мило послание и тяхна снимка.

Предлагаме ви да си изберете какъв да е цвета на щампата. Изработваме дрешката с няколко нежни нюанса, подбрани за малко момиченце – тъмно, светло розово и лилаво. Изберете най-красивата снимка и прикачете, за да я щамповаме върху бодито за бебе.

Изработваме артикула от висококачествена материя – чист памук, защото тя е най-добрият избор за детски дрешки. Бебешкото боди ще предостави много удобно усещане на вашето детенце. Закопчава се от страни на вратлето, което го прави лесно за преобличане.

Предлагаме размери за момиченца до 30 месечна възраст. Можете да разгледате табличката под артикула, за да се ориентирате най-точно преди да направите своята поръчка. Имате възможност да ни посочите каква да е дължината на ръкавите. Бебешкото боди с надпис и снимка се предлага във варианта с къс или с дълъг ръкав, според сезона и предпочитанията ви.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук