Код на продукта: 199
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Аз обичам леля но тя мен още повече"

Количество:


4.4 25

Леля ще ви идва на гости? Какво ще кажете да я изненадате, като облечете малкото си момченце с нашето красиво предложение. Бебешко боди с надпис "Аз обичам леля, но тя мен още повече" ще зарадва искрено любимата леля и ще я накара да се усмихва широко всеки път когато прочете надписът.

Това беше и нашата цел. Създадохме забавна детска дрешка с персонална послание към този важен човек от семейството. Можете да поднесете изненадата си с повод или без. И в двата случая резултатът ще е страхотен.

Ние изработихме моделчето в 8 различни размера. Ако момченцето ви е между 0 и 2,5 годинки, то тогава можете да закупите бебешкото боди с надпис за леля и то на съвсем достъпна цена.

Материята на артикула е чист висококачествен памук. В съчетание с кройката и закопчаването, вие ще разполагате с боди, което осигурява удобство и голяма свобода на движение на детето. Можете да си изберете с какъв цвят да изработим принта. Предлагаме ви два варианта – в синьо и в зелено.

Бебешкото боди с надпис ще запази своята красота дори и след много изпирания. Ярките цветове на щампата няма да се променят, ако се спазват указанията за употреба, предоставени с артикула.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук