Код на продукта: 058
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Аз и леля сме комбина"

Количество:


4.5 36

Леля не е просто роднина. Тя е специална. Ролята и е много водеща в израстването на всяко момченце и най-вече момиченце и заслужава награда за безпрекословна любов, с която ще дари детето ви. Имаме страхотно предложение, с което несъмнено ще стоплите сърцето й.

С бебешко боди "Аз и леля сме комбина" ще предизвикате искрена радост. Това е мил жест с подчертано уважение към ваш много близък човек. Всяка леля би желала да види малката си племенница с подобно облекло и би изпитала силно чувство за гордост.

Бодито е подходящо както за летния, така и за зимния сезон, защото ви предлагаме избор между къс и дълъг ръкав. Материята е 100% памук и нежно гали деликатната бебешка кожа. Този артикул е предназначен за новородени и деца до 3 годишна възраст.

Избирайки боди за бебе от нас, ние ще се погрижим то да пристигне в един изцяло завършен подаръчен вид. Пакетираме артикулите си в красиви опаковки и добавяме свитъче с оригинално пожелание.

Имаме грижата да обърнем внимание към най-малкия детайл и да зарадваме вашите близки хора. Купувайки боди за малката сбешко и принцеса, вие не само ще обновите гардероба й, но и ще подарите усмивки на всеки член от семейството.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук