Код на продукта: 168
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Алина една годинка"

Количество:


4.5 42

Вашата прекрасна дъщеря ще става на 1 годинка, а избрахте ли и подходящо облекло за празника? Ние ви предлагаме да я облечете в красиво бебешко боди с надпис за рождения й ден. Даваме ви уникалната възможност да персонализирате дрешката с името на детенцето.

Създадохме страхотен и цветен дизайн на бодито, който ще привлече още повече погледите върху малката принцеса и ще предизвика вълна от усмивки и весело настроение. Бъдете различни и подарете това страхотно бижу на дъщеричката си.

За да задоволим високите ви очаквания, ние залагаме на качествени материали. Мастилото на щампата е безвредно и няма да раздразни деликатната кожа на детето ви. Материята на бебешкото боди с надпис е 100% памук и осигурява комфортно усещане. Закопчава се от страни на врата с копченце и е лесно за преобличане.

Предлагаме ви да си изберете между два варианта на дрешката според сезона. Посочете ни предпочитанието си към дължината на ръкавите – дълги или къси. Какъвто и избор да направите, той няма да промени обявената цена на артикула.

Ако вашето момиченце е във възрастовата граница между 0 и 2,5 годинки, то вие можете да се възползвате от предложението ни. В таблица под артикула можете да изберете най-подходящия размер на бебешкото боди с надпис.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук