Код на продукта: 180
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Ако мислиш че съм сладка трябва да видиш МАМА"

Количество:


4.5 30

Време е вие татковци да бъдете креативни и да изберете най-милия подарък за вашата съпруга и майка на детето ви. Предложението ни е сладко бебешко боди с надпис "Ако мислиш, че съм сладка, трябва да видиш МАМА". Какво по-хубаво признание за една жена от това, че нейното малко момиченце е наследило красотата й?

Подходящ избор ли е за подарък?

Възползвайте се! Има много празници, за които да изненадате съпругата си – рожден ден, имен ден 14-Февруари, 8-Март, годишнина и други. Направете й комплимент по много запомнящ се и оригинален начин. Освен изненада на жена си, ви ще добавите много красива и полезна дрешка в гардеробчето на малкото си момиченце.

Бебешкото боди с надпис е изработено от 100% памук. То се закопчава от страни на вратлето и позволява много лесно и бързо преобличане. За да отпечатаме надписа върху него, се доверяваме на мастило от висок клас с доказана дълготрайност и издръжливост.

Наситените му цветове ще се съхранят за дълго и при изпиране в пералня, ако се спазват указанията за употреба, които ще приложим с артикула. Предлагаме ви размери, отговарящи за новородени и малко по-големи момиченца. В таблица сме разграничена номерацията според възрастта и височината на детето, за да ви е максимално лесно да направите избора си без възможност за грешка.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук