Код на продукта: 032
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди Ако четеш това значи си достатъчно близо за да ми смениш памперса

Количество:


4.6 39

Щуро и забавно бебешко боди с надпис "Ако четеш това значи си достатъчно близо за да ми смениш памперса" е поредното предложение, с което да облечете малкото си детенце и да разнообразите ежедневието си с много усмивки от близки и познати.

Щампата е много закачлива и чрез нея можете да отправите предизвикателство към всеки в семейството и съвсем деликатно да ги помолите да ви отменят поне веднъж в това задължение.

Постарах ме се да създадем симпатично моделче, което да е подходящо за подарък както на момче, така и на момиче. Цветовете на щампата са неутрални – черно и червено. Можете да поднесете щурата изненада на семейството и детето за всеки негов празник.

Предлагаме размери, подходящи за новородени и деца до 2,5 години. Номерацията е разделена според възрастта на децата и можете да се ориентирате най-точно в предоставената таблица под артикула.

За изработката на бебешкото боди с щампа сме избрали материя от 100 памук. Мастилото на надписа е безвредно и издръжливо на многобройни изпирания. Моделчето се закопчава от страни на вратлето и позволява лесно и много бързо преобличане.

Постарахме се да ви зарадваме и в още една насока. Освен качествена детска дрешка със забавен надпис, вие ще получите артикула в напълно готов подаръчен вид – с красива панделка и малко свитъче с послание. Единственото, което ви остава е да го поднесете на семейството и да се насладите на приятните им реакции.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук