Код на продукта: М022
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Персонализирана възглавничка за момиче с всички данни

Количество:


4.5 52

Симпатична, красива и много бонбонеста бебешка възглавничка е на вашето внимание. Предлагаме ви да я закупете на много ниска цена и да направите страхотна изненада на щастливото семейство.

Артикулът ни е идеален подарък за всяко новородено момиченце. Може да се използва по предназначение или като акцент в дома на младото семейство. Изработена е от 100% памук и има размери 30х38 см. Принта е отпечатан върху калъфката. Тя може много лесно да се сваля и се пере.

Мастилото на щампата е категорично безопасно и безвредно за нежната кожа на момиченцето. Ярките му цветове ще се съхранят непроменени, при спазване на указанията за употреба на бебешката възглавница с надпис.

Нужна информация за новороденото

Позволете ни да изработим за вашето момиченце или за бебчето на приятели и роднини, този красив подарък. Дизайнът на щампата представлява визитна картичка. Необходимата ни информация е следната:

  • Име на момиченцето;
  • Дата, месец и година на раждане;
  • Място на раждане;
  • Точен час;
  • Килограми и килограми.

Щамповаме надписите в нежни нюанси на розово и прибавяме малки и красиви картинки, за да придадем много по-завършен вид на щампата – детска количка, бебешки крачета, обувчица, биберон и шише.

Предлагаме ви и опцията да добавим розови къдрички към калъфката. Можете да ги имате за съвсем малко оскъпяване на цената на бебешката възглавничка с надпис.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук