Код на продукта: М023
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Възглавничка визитка със снимка и данните на детето

Количество:


4.4 33

Страхотна персонална изненада за всяко новородено момче. Зарадвайте родителите му с много красив и полезен подарък – бебешка възглавница с надпис и снимка. Той може да се превърне в идеалния акцент на детската стая или да се използва по предназначение в креватчето на детето.

Дизайн на бебешката възглавничка с щампа

Ние създадохме визитна картичка на момчето, която да щамповаме върху калъфката. За целта ще ни е нужна вашата помощ. Попълнете необходимата информация в полето за въвеждане на данни, а тя е:

  • Име на момчето;
  • Град;
  • Ден от седмицата;
  • Дата, месец и година на раждане;
  • Височина и килограми.

Освен тази персонална информация, ви предоставяме възможността да прикачите снимка на момчето, която да прибавим към дизайна на бебешката възглавничка. Така ще получите един изцяло уникален и много трогателен подарък, който да остане спомен на семейството.

Размерите на артикула са 30х38 см. Можете да си изберете с какво мастило да изработим оригиналния принт. Предлагаме ви два възможности – синьо и зелено. Освен тях можете да си изберете и дали да добавим къдрици към калъфката в съответни цвят. С тяхна помощ бебешката възглавница ще придобие много по-очарователен и разкошен вид.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук