Код на продукта: М025
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Бебешка възглавничка визитка със слонче - за момче

Количество:


4.6 39

Създадохме красива бебешка възглавничка, която можете да поднесете за подарък на новородено момченце, а защо не и за първия му рожден ден. Можете да я имате на съвсем ниска цена, а качеството е неоспоримо високо.

Уверяваме ви, че родителите на детето ще останат приятно изненадани от подаръка ви. Бебешката възглавничка буквално може да се превърне във визитна картичка, благодарение на красивия дизайн на щампата, която създадохме. Съчетахме различни данни за момченцето със сладка картинка на малко слонче. Предлагаме ви да си изберете цвета на принта – син или зелен.

Какви информация за детето е необходима?

За да създадем оригиналния подарък, ще е необходимо да попълните празното поле за въвеждане на информация с:

  • Име;
  • Дата, месец и година на раждане;
  • Ден на раждане;
  • Височина и килограми.

Бебешката възглавничка с щама със сигурност ще се превърне в страхотен акцент на детската стая. В същото време тя съвсем спокойно може да се използва и по предназначение. Щампата е отпечатан върху калъфката. Тя се сваля лесно и се пере. Мастилото е безвредно за детето и няма да му създаде дискомфорт.

Ярките цветове на щампата няма да избледнеят с времето, при спазване на указанията за употреба, които ще ви предоставим с артикула. Бебешката възглавничка е с размери 36х28 см.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук