Код на продукта: М021
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Сладурска възглавничка визитка с данните на детето

Количество:


4.5 36

Предлагаме ви да закупите една много сладка и забавна бебешка възглавничка с данни новородено момиченце. Красивият дизайн на щампата е вдъхновен от цялото вълнени и щастие на младото семейство от появата на най-новия му член.

Родителите на момиченцето могат да използват възглавничката по предназначение или да я поставят в детската стая на видно място и тя да се превърне в много сладък акцент в нея. Калъфката е изработена от чист памук и се сваля много лесно, за да се изпере. Размерите на артикула са 30х38 см.

Какви данни за детето са ни необходими?

Позволете ни да изработим за вас един много персонален подарък. За тази цел ще ни е нужна вашата помощ. В празното поле за въвеждане на данни посочете следното:

  • Името на момиченцето;
  • Дата, месец и година на раждане;
  • Място на раждане;
  • Килограми и височина.

За да придадем много по-завършен и красив вид на бебешката възглавница с надпис, към дизайна сме прибавили и симпатични бебешки картинки – момиченце с биберон в средата, детска количка и малка сладка панделка. Надписите са отпечатане в различни нюанси на розово. Можете да добавите и къдрици към калъфката, за още по бонбонен и красив вид.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук