Код на продукта: М019
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Възглавничка визитка с името на детето - за момиче

Количество:


4.3 33

Предлагаме ви да закупите един прекрасен модел бебешка възглавница с надпис за новородено момиченце. Позволете си да избягате от стандартните и клиширани подаръци и походете по-оригинално. Имате тази възможност с нашето предложение.

Необходими данни за изработка на дизайна

Възглавничката е буквално визитка на момиченцето. Съчетава по невероятен начин различни данни с красиви картинки на слонче и сърца в нежно розов цвят. За да изпълним замисъла ще ви помолим да попълните празното поле за въвеждане на информация с:

  • Име на момиченцето;
  • Място на раждане;
  • Ден от седмицата;
  • Дата, месец и година;
  • Височина и килограми.

Мастилото, което използваме за щампата е безвредно. То се отпечатва върху калъфката,която се сваля и се пере. Яркият цвят няма да избледнее с времето, при спазване на указанията за употреба, които ще ви предоставим.

Размерите на бебешката възглавничка с надпис са 30х38 см. Може да си използва по предназначение или като допълнителен акцент в детската стая на момиченцето. Родителите сами ще изберат предназначението на артикула.

Можете да добавите и красиви розови къдрици към калъфката на възглавничката. Така ще придобие много по-завършен и сладурски вид. Те оскъпяват цената на модела с незначителна сума.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук