Код на продукта: М016
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Възглавничка визитка за момче

Количество:


4.5 46

Ако търсите интересен подарък за своето малко момченце, с който да оставите един дълготраен спомен и на който бебчо да се радва дори когато порасне, тогава при нас в Смешки на Дрешки ще намерите точно това, от което се нуждаете - възглавничка-визитка, която ще запечата паметното появяване на бял свят на бебчо с детайли, които много от родителите с времето забравят.

Какво представлява възглавничката?

Възглавничката за бебче е специално създадена за момченце. Това можете да видите по преобладаващите сини цветове, които ярко се открояват на снежния бял фон. Разбира се, ако синият цвят не ви допада и ви изглежда банален, тогава можете да намерите и още едно предложение - същата възглавничка в зелено. Този малък аксесоар е с размери от едва 38 на 26 сантиметра, което го прави подходящ за поставяне в бебешка количка, в кошарата и други.

Щампата

На щампата на тази бебешка възглавничка по желание на клиента може да се извърши персонализиране, което включва изписване на името на детето с елегантен шрифт, след което се поставя датата на раждане и зодията на малчугана. Под текста в три отделни щампи се изписва мястото на раждане на бебето, часът, в който то се е появило на бял свят, както и теглото и ръста на бебчо в сантиметри.

Поддръжка

Възглавничката-визитка се поддържа изключително лесно, стига да обърнете внимание на изискванията към продукта. Тя може да ползва докато вие не прецените. За разлика от дрехите, тя няма да отеснее на бебчо, а той ще може да се възползва от нея много дълго време.

За да нямате грижи е достатъчно само да перете на температура до 30 градуса, да не сушите в сушилня, а да оставите това да става по естествен път и да внимавате много с гладенето, като винаги обръщате калъфката на обратно при гладене.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук