Код на продукта: 532
Наличност: В наличност
61.95лв.

Варианти за Семеен коледен сет "ВЕСЕЛА КОЛЕДА"

Количество:


4.2 11

Комплектът за мама, татко и бебе се състои от две тениски (една мъжка и една дамска), както и от едно чудесно висококачествено бебешко боди за малкото ви слънчице. Това е подходящ подарък, който да направите на самите себе си за коледните и новогодишни празници или който да подарите на свои близки, правейки им един общ подарък с високо качество, което при нас в “Смешки на Дрешки” е гарантирано.

Кройка

Кройката както на бебешкото боди, така и на двете тениски поставя на първо място фактора “удобство”. Важно е да се чувствате добре докато носите дрехата и тя да ви приляга перфектно за да можете да я носите на ежедневна база. Освен това, при тениските се залага и на това да подчертават силните страни на фигурата, така че тя да е по-атлетична. При бебето, разбира се, това няма значение, но там е важна една друга особеност - мама и татко ще могат лесно да подменят пеленките с помощта на двете малки копченца в долния край на дрешката. Освен това, бебчо ще може да се движи свободно, да маха и рита с крачета.

Размери

На ваше разположение са всякакви размери, както при бебешкото боди, така и при тениските за мама и татко. За децата се предлагат различни номера, които могат да покрият нуждите както на новородените, така и на по-големите деца на възраст от около 2 години и половина.

размери бодита размери детски размери дамски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук