Код на продукта: 205
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Великденско боди за момче

Количество:


4.5 42

Ако искате да облечете вашето малко бебче в дреха, която да има специална великденска тематика и предназначение, тогава сте попаднали на правилното място. Ние от Смешки на Дрешки ви предлагаме един изключителен модел бебешко боди, което може да направи празниците ви още по-весели, забавни и изпълнени с положителна емоция.

Бебешкото боди е с класически дизайн и се предлага на цена, която е по-ниска от колкото изобщо можете да си представите. Освен това, дрехата е много свободна и удобна, без значение дали предпочитате да си я закупите с дълъг или с къс ръкав. При всички положения залагате на много високо ниво на комфорт, произлизащо от съчетанието между изключителен дизайн и високо качество на материалите. 

Удобство

Благодарение на поставените в долния край на бодито копченца, то е изключително улесняващо когато дойде време за подмяна на пелени. Това може да съкрати значително тази иначе малко неприятна процедура, която се налага да извършваме многократно всеки ден.

Пъстроцветна щампа

Щампата на това прекрасно бебешко боди представлява надпис, гласящ "Моят първи Великден". Тя е изработена в широка гама от цветове, в това число синьо, зелено, жълто, розово и други. Щампата представлява едно голямо и обвързано с панделка великденско яйце. Щампата е изключително издръжлива на пране с най-различни препарати. В резултат на високото си качество, дори и след много дълго време тя няма да загуби своя блясък.

Размерите

Бодито се предлага на вашето внимание в 8 различни размера. Те са подходящи за деца с ръст между 56 и 98 сантиметра, което отговаря приблизително на възрастта между 0 и 30 месеца (2 години и половина). Приблизително на всеки 3-4 месеца от възрастта на детето следва нов размер боди.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук