Код на продукта: 210
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Великденско боди с щампа за момиче

Количество:


4.6 32

С наближаването на Великден, много родителни на малки деца се притесняват, че няма да могат да намерят и изберат качествена дрешка, която да облекат на бебето за празника. Притеснението, че ще се изложим пред близките не ни напуска, но в същото време се измъчваме и от цените, тревожейки се да не са те твърде високи. Всичко това ни напряга до краен предел.

За да си спестите всичкото това лутане и тревоги преди празниците и за да не разваляте празничното си настроение, ние от Смешки за дрешки ви представяме едно изключително интересно и привлекателно решение - бебешко боди, което съчетава високо качество и ниска цена. 

За момиче

Това бебешко боди, което виждате пред вас, е специално създадено за малки момиченца. То може да се облича от деца на възраст между 0 и 30 месеца, което отговаря на ръст между 56 и 98 сантиметра. Щампата представлява малко зайче насред великденски яйца, а текстът гласи "Христос Воскресе" и е изписан в розово. Иначе самата щампа не може да се определи като едноцветна. Тя е обагрена и в други цветове и нюанси като синьо и зелено, а също така и нежно лилаво.

Поддържа се лесно

За детските дрехи е важно да са удобни и да не са скъпи, но много важен момент е и това, че те са лесни за поддържане. Това бебешко боди се пере много лесно, а материята не задържа петна и лекета, които лесно могат да се появят при хранене. Освен това, бодито може да се ежедневно с всякакви перилни препарати.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук