Код на продукта: 212
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Великденско боди с щампа УНИСЕКС

Количество:


4.5 35

Ако търсите подходящо бебешко боди, с което да натъкмите вашето малко бебче за неговия първи великденски празник, тогава при нас в Смешки на Дрешки може би имаме точното предложение за вас.

На цена по-ниска от това, което можете да си представите и в най-смелите си мечти ще намерите оригинално и уникално по рода си предложение за бебешка дрешка с празнична тематика. Въпросното боди е подходящо както за момченца, така и за момиченца, а стилът и удобството са в перфектен синхрон.

Как изглежда бодито?

Бебешкото боди има класически дизайн и кройка. По тази причина думата, която най-добре го описва е удобство. Отдавна се знае, че бебешките бодита със стандартен дизайн са най-комфортни за малките бебета, като това гарантира свобода на движение, мекота и приятно усещане във всеки един момент от денонощието. 

Дрешката е много приятна като изглед. С къс ръкав или дълъг, тя винаги е стилна и в неизменен бял цвят. Това я прави много ефирна като дизайн и цялостно усещане, а образът ѝ се доминира от пъстроцветната щампа. На нея е изобразено малко зайче, което се излюпва от великденско яйце. Самото яйце в жълт цвят и на бели точни, а над и под него с шарени и разноцветни букви е изписано "Моят 1-ви Великден".

Размери на бебешката дрешка

Изборът на идеалният размер бебешко боди може да не е толкова лесен, колкото човек би предположил. Ето защо към всеки размери боди има подробна и детайлна информация за това колко е големината на бодито в сантиметри. По таблицата ще можете да подберете наистина най-добрия и подходящ размер, а вероятността да поръчате за бебчо дрешка, която няма да му е удобна намалява значително.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук