Код на продукта: 211
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Великденско боди с надпис "Христос Воскресе"

Количество:


4.5 46

Ако ви предстои семейно събиране с вашите близки, на което ще присъствате заедно с вашия малчуган, тогава бихме искали да ви представим едно невероятно предложение, което ще направи избора ви доста по-лесен и ще ви насочи именно към това, което ви е толкова необходимо - подходяща дреха, с която да облечете своето момченце или момиченце, но без да трябва да харчите твърде много средства за това.

Представяме ви едно от най-добрите великденски бебешки бодита, което е един от продуктите, с които ние от Смешки на Дрешки най-много се гордеем и което предизвиква изключително голям интерес в потребителите. Бебешкото боди с класически дизайн и удобна до съвършенство кройка няма да ви разочарова в нито един момент, а центърът на всичко това е изключителната пъстра и забавна.

Щампата

Щампата на това великденско боди е наистина изключително забавна. Тя представлява малко великденско зайче, което е седнало и прегърнало великденско яйце. Още две великденски яйца са разположени от двете страни на зайчето, а цветовете са неутрални, което ги прави подходящи и за малки момиченца, и за малки момченца. Над и под зайчето с красив шрифт в синьо е изписано "Христос Воскресе!". Щампата е много издръжлива на пране и няма да загуби своя цвят и качество дори и след многократни изпирания.

При покупка

Важен момент при покупка на бебешко боди е да обърнете внимание на ръста на вашето дете в сантиметри. След това сравнете неговия или нейния ръст с данните в таблицата, която сме приложили към всеки един продукт. Там ще можете да сравните и да прецените възможно най-точно какво точно е идеалното по размер боди за вашия малчуган. По този начин вероятността да сгрешите намалява.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук