Код на продукта: М027
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Възглавничка визитка със забавна щампа за момче

Количество:


4.4 37

Необходим ви е подарък за новородено момченце? Още ли се чудите с какво да изненадате семейството? Можете да спрете търсенето и да закупите тази красива бебешка възглавничка с щампа на съвсем ниска цена.

Изработихме модела, вдъхновени от прекрасните емоции в едно семейство с новородено бебче. Дизайна на щампата представлява своеобразна визитна картичка на детето, с много подробни данни около появата му на бял свят.

Каква информация ни е необходима

Попълнете полето за въвеждане на данни, за да имаме възможността да създадем красивата бебешка възглавничка с надпис. Необходимата информация е следната:

  • Име на детето;
  • Град;
  • Дата, месец и година на раждане;
  • Ден от седмицата;
  • Килограми и височина.

Щамповаме текста в синьо или в зелено и прибавяме сладка картинка на бебче в торба, за да предадем много по-завършен вид. Предлагаме ви и допълнителна опция. Ако желаете, ще добавим красиви къдрици в съответния цвят към калъфката.

Надписът е отпечатан с безвредно и много качествено мастило. Той е върху калъфката, която се сваля и пере. Наситените му цветове няма да избледнеят с времето, при спазване указанията за употреба. Размерите на бебешката възглавничка с надпис са 30х38 см. Калъфката е изработена от 100% памук.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук