Код на продукта: 512
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Тениска "Това момче обожава своите БАБА и ДЯДО"

Количество:


4.4 9

Ако търсите висококачествена тениска, с която да изненадате своя син, внук, племенник или брат, тогава ние от “Смешки на Дрешки” бихме желали да ви поредставим един от нашите висококачествени продукти. Става дума за тениска за момчета, която има подчертано спортен характер и е изключително удобна. Дрехата е страхотен избор за случаи, в които смятате да посещавате вашите възрастни родители или тези на другия родител на момчето, причината е ясна - специалната щампа за този повод.

Щампата за баба и дядо

Щампата е изработена от много високо качество на материалите, което я прави силно устойчива на пране в перална машина и със силни перилни препарати. Самата тя гласи “Това момче обожава своите баба и дядо” и е изписана с красиво оформен текст.

Използвани материали

Материята, която е използвана за изработката на тази тениска е най-висококачествен памук. С цел да се постигне по-голямо удобство, дрехата е допълнена и от нисък процент еластан, който създава усещане за много високо качество на материята.

Кройката

Тениската е изключително удобна, което я прави подходяща за всевъзможни ежедневни дейности. Тя е добър избор за онези момчета, които обичат спорта, дългите игри и разходки, но е чудесен избор също така и за носене у дома или за събиране със семейството през уикенда.

Размери

Тениската е подходяща като размер за един доста широк диапазон от време. Тя е идеална, както за деца на възраст от 2 или 3 години, така и за юноши на възраст около 12 или 13 години, в зависимост от ръста им.

размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук