Код на продукта: 511
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Това момче обожава своите БАБА и ДЯДО

Количество:


4.3 10

Ако ви предстои наскоро гостуване в дома на вашите родители или при родителите на своя партньор с малкото ви бебе, тогава ние от “Смешки на Дрешки” имаме за вас едно много атрактивно предложение. На вашето внимание е уникално бебешко боди, което носи неповторимо усещане и емоция, с която да развълнувате неговите баба и дядо.

Щампата

Щампата на създаденото за малки момченца бебешко боди е изработена по нова технология и с най-висококачествени материали. Нейната изработка гарантира, че цветовете и новия външен вид ще се запазят за дълго, дори и при условия, че използвате силни перилни препарати в пералната машина.

Текстът на щампата гласи “Това момче обожава своите баба и дядо”, което позволява да се постигне максимално приятна емоция когато въпросните баба и дядо видят своя малък внук облечен по този начин и носещ това изпълнено с положителна енергия послание.

Използвани материали

Бебешкото боди се изработва от чист памук, който позволява на детето да усети максимален комфорт от контакта с материята. Платът е мек и приятен на допир, като поддържа кожата суха и проветрена, без да сгрява или охлажда детето прекалено.

Кройката

Кройката на това бебешко боди е замислена изключително интелигентно, така че да предложи максимално удобство и за вас, и за вашия малчуган.

  • Удобство за бебето

Важен момент при избора на бебешка дрешка е да се осигури на малкото създание комфорт и удобство. Несъмнено, най-важното тук е кройката. В този случай, тя е така замислена, че да предлага максимално висока свобода на движение, така че бебчо да може да се върти във всички посоки;

  • Удобство за вас

Вие от своя страна ще имате възможност лесно да преобличате бебчето и да подменяте неговите пеленки при необходимост. Това се прави с помощта на малките копченца, които ще откриете в долния край на дрешката;

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук