Код на продукта: 359
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Тениски за татко и син - модерен дизайн и комфорт

Количество:


4.4 30

Ако търсите подходяща подарък за татко и син и държите на интересно решение, като в същото време не желаете да харчите твърде много, ние от Смешки на Дрешки имаме нещо специално за  вас. Тениски за баща и син с весела щампа, които могат да бъдат ваши на уникално ниска цена и да ви донесат топ качество и супер комфорт.

Какво представлява комплекта?

Тениските от комплекта са съобразени с различната възраст и нужди на бащата и на сина. В същото време и двете тениски са изработени в подчертано спортен стил. Те са изработени в два варианта - единият вариант е от 100% чист памук, а другият е с 5% съдържание на еластан и прави усещането при носене дори още по-комфортно. Като цветове мъжката тениска се предлага в два варианта - черен с бяла щампа и бял с черна щампа. При тениската за сина щампата е винаги черна, а цветът на дрехата е бял.

Щампата

Щампата на тениските представлява елегантно и модерно изписан текст, който гласи "Най-добрият татко на света" върху мъжката тениска и съответно "Най-добрият син на света" върху тениската на момчето. Изработката е направена с материали и по начин, които предполагат голяма устойчивост на цвета при пране. Дори и при употреба на силни перилни препарати щампата ще се запази по начина, по който е изглеждала в началото.

При поръчка

Размерът на тениската за таткото не е обвързана по абсолютно никакъв начин с тениската при момчето. Съответно мъжката тениска се предлага в 5 размера, а тази за момчето в 7 различни размера. За да изберете най-подходящия от всички, то най-добре би било ако разгледате подробно таблиците под продуктите. Там е детайлно показано каква е точната дължина и ширина на всеки отделен размер.

размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук