Код на продукта: 274
Наличност: В наличност
57.95лв.

Варианти за Тениски за мама, татко и бебе "Обичам моето семейство"

Количество:


4.4 42

Ако ви предстои гостуване на близко приятелско семейство и искате да ги изненадате с качествен подарък на добра цена или ако искате да купите нещо на високо ниво за собственото си семейство, тогава ние от Смешки на Дрешки имаме едно специално предложение за вас. Предлагаме ви комплект с мъжка тениска, дамска тениска и бебешко боди. Топ качеството и супер цената се съчетават с изключително високо ниво на удобство и комфорт, което определя цялостния стил на комплекта.

Какво представлява?

Комплектът е изработен от много качествени материали. Платът е 100% чист памук с много висока чистота и качество, кат тениските за мама и татко имат и луксозна версия, която съдържа до 5% еластан, което прави контакта с кожата още по-приятен. Дрехите са изработени с усет към детайла и предлагат голяма мекота. Цветът е бял, а акцентът се поставя върху щампата. Тениските са изработени в типичен спортен стил, а бебешкото боди предлага удобство и комфорт от ново поколение.

Щампата

Щампата на трите дрехи от комплекта е идентична, като тази на бебешкото боди е леко изменена. На него пише "Аз обичам мама и тати”, където думата обичам е заменена от червено сърце. Тениските за мама и тати от своя страна са с щампа, която казва "Аз обичам моето семейство", но текстът е оформен по същия начин и отново думата обичам е заменена от сърце.

Размери

Разнообразието от размери е много голямо и обещава, че със сигурност ще намерите това, което се надявате. Тениската за таткото се предлага в 5 различни размера - S, M, L, XL и XXL. Тениската за мама от своя страна е в наличност в 4 размера - S, M, L и XL. Най-голямо е разнообразието обаче от бебешките бодита, при които се предлагат 8 различни размера.

размери бодита размери дамски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук