Код на продукта: 285
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Тениски за майка и дъщеря със сладурска щампа

Количество:


4.5 39

Ако по специален повод или без повод искате да подарите нещо специално на майка и дъщеричката ѝ, без значение дали става дума за съпругата ви, за най-добрата ви приятелка или за сестра ви, ние от Смешки на Дрешки имаме за вас едно наистина страхотно предложение. Става дума за комплект тениски за майка и дъщеря, като тениската за майката е подходяща за всяка жена, а за момиченцето е идеална за деца на възраст между 2 и половина и 12 години. Тениските се предлагат на супер цена, което се съчетава с топ качество, модерен дизайн и удобство.

Качество и комфорт

Тениските са изработени с много голямо внимание към детайла. Тяхната кройка е наистина много комфортна и с подчертан спортен стил. Те са създадени така, че да осигурят максимална свобода на движение при разходка, движение, спорт и у дома. Изработени са в два варианта. Първият се състои от 100% памук, а вторият е малко по-луксозен и се изработва от 95% памук и 5% еластан.

Щампата

Щампата на двете тениски е сходна, но не на 100% идентична. Тениската на мама например е с надпис "Me", докато тениската за дъщеричката е с текст "Mini me". Щампата е в свеж и енергичен оранжев цвят, който придава много свежест и настроение с портокаловия си нюанс. Освен това щампата се изработва с много високо качество, което гарантира, че дори и при продължително пране с най-различни перилни препарати яркостта няма да се загуби.

Размери

Тениската за мама се предлага в 4 размера - S, M, L и XL. Детската тениска се предлага съответно в 7 размера. За да не допуснете грешка при избора на подходящ размер, моля обърнете внимание на таблицата под продуктите В нея ще откриете детайлна информация за това каква е точната дължина и ширина на всеки отделен размер и по този начин вероятността за грешка ще се сведе до минимум.

размери детски размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук