Код на продукта: Д001
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Тениски за бременни **** "Baby loading"

Количество:


4.5 25

Ако на ваша скъпа приятелка и предстои в скоро време да има бебе, може би вече се оглеждате за нещо интересно, което да и подарите по повод бременността. Все пак това е уникално щастие, което трябва да бъде отбелязано с поне едно малко подаръче.

По този повод ние от Смешки на Дрешки предлагаме нещо наистина много интересно - тениска за бременни с щампа с надпис "Baby loading, please wait!". Забавната щампа е един вид малка шега, която обаче определено се приема много добре от всяка бременна жена. Най-хубавото е, че продуктът има супер качество и се предлага на смайващ ниска цена.

Какво представлява тениската?

На първо място трябва да подчертаем, че тениската има изключителна кройка, която прави фигурата по-стройна и елегантна, а деколтето е малко по-изразено, но без да е прекомерно голямо. Дрехата е бяла на цвят, като акцентът пада върху щампата. Материята е много приятна на допир.

Тениската е изработена от 100% чист памук, а в допълнение се предлага и лукс модел, който има добавени и 5% еластан за по-хубаво усещане при допир. Разликата между двата модела е наистина незначителна от гледна точка на цена.

Щампа

На щампата е изобразена картинка на малко момиченце, което чудесно допълва закачливия надпис. Бебето има малко розова панделка на главата и гледа ококорено. Щампата е изработена с много качествени материали, което се вижда по това, че дори и след многократно изпиране картинката няма да загуби цветовете си. Дрехата може да се пере с всякакви перилни препарати, като това няма да има никакъв отрицателен ефект.

Размери

Тениската се предлага в 4 различни размера. За да изберете най-подходящия, най-добре би било да разгледате таблицата под продукта. Там е описана точната дължина и точната ширина на всеки един продукт в сантиметри.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук