Код на продукта: 282
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Тениски за бащи и синове с щампа на английски език

Количество:


4.5 42

Комплект тениски с надпис "Me" и "Mini Me" е подходящ подарък за баща и син. Обявената цена е за двата артикула. Изработени са от изключително качествени материали – текстил и мастило на щампата. Те ще внесат много весело настроени в ежедневието на семейството. Можете да ги поднесете с повод или без.

Цвят на щампата

Изработихме няколко варианта на този красив и удобен комплект тениски с надпис. Съобразихме че са предназначени за баща и син и за това ви предлагаме подходящи цветове на щампата в синьо, черно, зелено или червено.

Размери на тениските

Детският модел е подходящ за момченца от 9 месеца до 11 годинки. Предлагаме ви да го изработим с къс или с дълъг ръкав. Мъжката тениска с щампа е налична в номерация от S до 2XL. Убедени сме, че ще намерите за всекиго нужния размер.

Материята на двете тениски е съчетание от памук и еластан, съответно 95% и 5%. Кройката на дрехите ще гарантира много голям комфорт при носенето им. Мастилото е от висок клас и няма да се деформира или избледнее след множество изпирания. Необходимо е само да се съблюдават указанията за употреба, които ще ви предоставим с тениските с надпис.

размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук