Код на продукта: 531
Наличност: В наличност
61.95лв.

Варианти за Семеен коледен комплект "Весела Коледа" и година

Количество:


4.3 12

Ние от “Смешки на Дрешки“ имаме нещо, което със сигурност ще ви заинтересува, особено ако търсите решение за общ подарък, който да направите за цяло семейство за Коледа. Ако ще гостувате при ваши близки с дете, това е едно чудесно решение какво да им подарите.

Кройка

Дрехите от този коледен комплект имат максимално оптимизирана кройка, която позволява да постигнете по-добър външен вид в съчетание с повече удобство. Дрехата позволява да се движите свободно, да спортувате и да се отдадете на ежедневните си занимания в условията на абсолютен комфорт. Бебешкото боди, от своя страна, не само е много удобно и приятно за носене, но също така и предлага удобство при подмяната на пеленките.

Материя

Дрехите от комплекта са изработени от памук. Това дава възможност да се поддържа кожата суха, чиста и свежа, без тя да се сгрява прекалено или да се преохлажда. Освен това, памукът се счита и за най-добрият възможен материал, с който да се изработват дрехи за малки деца, в това число и бебета. Тениските за мама и татко съдържат нисък процент еластан, но при детското боди няма подобни добавки.

Щампа

Тя представляват текст, който гласи “Весела Коледа”, след което се изписва съответната година. Щампата е изработена в зимни и коледни тонове, в това число различни нюанси на синия цвят. Тя се изработва така, че да бъде изключително качествена и може да устои на въздействието на силни перилни препарати и на автоматичната пералня.

размери бодита размери детски размери дамски размери мъжки
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук