Код на продукта: 529
Наличност: В наличност
61.95лв.

Варианти за Коледен семеен комплект със снежен човек

Количество:


4.6 12

Ако искате да изненадате цялото си семейство или свои близки с цял комплект дрехи на коледна тематика, ние от “Смешки на Дрешки” имаме това, което търсите. На вашето внимание е комплектът “Весела Коледа”, който се състои от тениска за татко, тениска за мама и бебешко боди за малкото им слънчице.

Кройка

Основната идея при дрехите от този комплект е да се получи оптимално съчетание между комфорт и оригинален дизайн. Съответно, удобството се постига основно чрез правилния подбор на кройка.

В този случай, кройката не само прави фигурата по-стройна и подчертава нейните положителни страни, но и позволява да се поддържа един доста активен и динамичен начин на живот.

Бебешкото боди, от своя страна, позволява на малкото дете да се чувства комфортно във всеки един момент, давайки възможност да движи ръчички и крачета във всички посоки.

Материя

Дрехите от комплекта са изработени от материали с най-високо качество. Съответно, за бебешкото боди е използван само 100% най-чист памук, а за мъжката и дамската тениска са използвани съответно и малки количества еластан, с които да се постигне по-голямо удобство и по-приятно усещане от начина, по който пада дрехата върху самата кожа.

Щампа

Щампата гласи “Весела коледа” и е изработена в предимно светли тонове, особено нюанси на синия цвят. Самата тя представлява малък и симпатичен снежен човек, който има розови бузи, шапка и шал, а под него ще видите малко пингвинче, което изглежда сякаш танцува.

Размери

Всеки може да намери подходящите за себе си размери, независимо от ръста и типа фигура. Съответно, при детето са налични размери, съответстващи на възрастовия диапазон от 0 до 2 годинки и половина.

размери бодита размери детски размери дамски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук