Код на продукта: 527
Наличност: В наличност
61.95лв.

Варианти за Семеен комплект "Весела коледа" орнамент еленче

Количество:


4.3 6

Ако търсите комплект дрехи с коледна тематика за цялото семейство, имате възможност да се възползвате от изключителната оферта, която ние от “Смешки на Дрешки” можем да ви направим.

Комплект с еленче

Предлагаме на вашето внимание един изключителен комплект, който може да ви предложи възможността да направите изгодна покупка на висококачествени стоки, каквито все по-трудно се откриват в търговската мрежа. Комплектът се състои от тениска за татко, тениска за мама и бебешко боди за малкото човече.

Какво представлява

Комплектът е доста атрактивен и се радва на голямо внимание, като това се дължи на няколко фактора:

  • Изработка

Дрехите от този комплект с коледна щампа с еленче е изработен така, че да се постигне максимално удобство при носене, както от родителите, така и от бебето.

  • Материя

Дрехите са направени от материал с много високо качество. Става дума за 100% чист памук при бебешкото боди и памук с нисък процент еластан при мъжката и дамската тениска. Целта на еластана е да се постигне по-приятно усещане върху кожата.

  • Издръжливост

Този комплект от три части се откроява с висока издръжливост. Цветовете се запазват даже и при често пране в автоматична пералня със силни перилни препарати.

  • Дизайн

Всички части от комплекта притежават изключително добър дизайн. Тениските и бебешкото боди са бели на цвят, като на този фон щампата изглежда още по-открояваща се.

  • Оригиналност

Това е добро решение за онези от вас, които искат да притежават нещо оригинално, каквото не може да се открие във всеки един магазин за дрехи в търговската мрежа.

размери бодита размери детски размери дамски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук