Код на продукта: 528
Наличност: В наличност
61.95лв.

Варианти за Семеен комплект "MERRY CHRISTMAS" с еленче

Количество:


4.6 14

Ако сте в търсене на нещо оригинално, с което да зарадвате себе си и своето семейство за Коледа, ние от “Смешки на Дрешки” имаме страхотно предложение - един изключителен комплект от бебешко боди и тениска за мама и татко, което ще ви предложи всичко, от което се нуждаете.

Материя

Дрехите от комплекта са изработени от материали с много високо качество. Бебешкото боди е направено от 100% чист памук, а мъжката и дамската тениска са памучни, но са в същото време и с малък процент съдържание на еластан. Това се прави за да се постигне по-приятно усещане при контакта на плата с бебешката кожа и за да се усеща дрехата по-комфортна.

Щампа “Merry Christmas”

Щампата на дрехите от комплекта е издържана в зимни, но същевременно свежи нюанси. Тя е изработена с изключително високо качество, което позволява дрехата да се поставя без проблем в перална машина и да се третира с различни препарати. Цветовете със сигурност няма да се изтъркат, а дрехата ще запази своя свеж чисто нов облик за дълго.

Размери

Всички части от комплекта се поръчват заедно след като се избере индивидуално тяхната големина и размер. Съответно, на разположение на потребителите са широк набор от размери, които могат да покрият нуждите на хора с различен тип фигура. За бебетата са на разположение различни размери, които покриват възрастовия диапазон от 0 до две години и половина. За родителите се предлагат съответно S, M, L, XL и XXL за мъжете и S, M, L и XL за дамите.

размери бодита размери детски размери дамски размери мъжки
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук