Код на продукта: 526
Наличност: В наличност
61.95лв.

Варианти за Коледен семеен комплект "1-ва Коледа и име"

Количество:


4.5 13

Ако желаете да направите с една покупка нещо за цялото семейство, ние от “Смешки на Дрешки” знаем какво да ви предложим - ефектен спортно ежедневен комплект за цялото семейство за Коледа.

Комплектът “1-ва Коледа + име”

Комплектът се състои от 3 отделни части. Той представлява мъжка тениска за таткото, дамска тениска за мама и бебешко боди за тяхното малко дете. Всички дрехи от комплекта се подбират по отделно по отношение на размера, но се предлагат заедно, на обща цена.

Щампата

Щампата представлява текст, който гласи “1-ва Коледа на …… (име по ваш избор)’. Тя е изработена в ярки цветове, където преобладават различни нюанси на синьото. Картинката представлява едно малко снежно човече и пингвинче, който са изобразени по изключително симпатичен начин.

Използвани материали

Комплектът е изработен само с материали от най-висок клас. Бебешкото боди е направено от 100% памук, а към мъжката и дамската тениска е добавен нисък процент еластан, който има за цел да създаде по-приятно усещане върху кожата и да направи дрехата по-приятна за носене.

От своя страна, щампата е много устойчива, което се дължи отново на добрия избор на материали. Тя е много устойчива на пране и може да издържи на въздействието на силните перилни препарати без проблем.

Кройката

Всички дрехи от комплекта са създадени по начин, който гарантира максимално удобство. Мъжката тениска подчертава атлетичните страни на фигурата, като едновременно с това е много удобна и подходяща за активен начин на живот. Дамската тениска прави силуета по-женствен, но също е много комфортна и приятна за ежедневно ползване. Бебешкото боди, разбира се, също изглежда добре, но то има единствената цел да бъде максимално комфортно.

размери бодита размери детски размери дамски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук