Код на продукта: 364
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска за "Най-любимата майка и баба"

Количество:


4.5 24

Винаги свързваме празника на баба, независимо дали става дума за рожден или имен ден, с фруктиери, вази и други подобни подаръци, което понякога може да докара до лудост всяка по-възрастна или не толкова възрастна дама. Това че вече не си на 20 не означава, че не искаш да изглеждаш добре, нали? Именно за този случай ние от Смешки на Дрешки имаме за вас едно невероятно предложение, което съчетава топ качество и ниски цени, като в същото време ще ви спести необходимостта от обикаляне.

Какво представлява тениската?

Тениската с щампа за майка и баба изглежда всичко друго, но не и бабешка. Тя има младежки спортен дизайн и това ще дръпне поне 10 години от възрастта на жената, за която купувате подаръка. Тениската е с леко и деликатно вталена кройка, а деколтето е леко увеличено, но не прекалено.

Щампата

Щампата на тази дамска тениска гласи "Най-прекрасната майка и баба на света". Щампата е изключително устойчива на въздействието на перилните препарати и дори след многократни изпирания няма да усетите разлика. Цветовете са най-различни, но все пак очевидно преобладава розовото, което придава много нежен и деликатен нюанс на дрехата като цяло.

Размери и поръчка

Преди да поръчате този продукт, обърнете внимание на размерите които предлагаме, като разгледате по-внимателно таблицата под продукта. Всеки размер от блузката отговаря на конкретна дължина и ширина в сантиметри, така че можете да видите съвсем точно за какво става дума. На разположение са 4 различни размера, като всички заедно покриват на практика всички различни типове телосложение и височина, независимо какви са те.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук