Код на продукта: Г084
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска за мама "Sweet morning"

Количество:


4.3 11

Всяка майка желае да изглежда фантастично, независимо от това колко малко време й остава, в което може да се погрижи за външния си вид. Сигурни сме, че дори и в забързаното си ежедневие майките на едно или повече деца внимателно подбират дрехите си и се стараят винаги да ги съчетават така, че не просто да се чувстват комфортно, но и да привличат погледите към себе си. Ние от смешки на дрешки сме на мнение, че колкото и натоварен да бъде денят ви, то никога не трябва да преставате да си подарявате поводи, в които да се усмихвате.

Тениска за мама "Sweet morning" - защо да я избера

В този ред на мисли създадохме за вас Дамска тениска за мама "Sweet morning", която има за цел да ви накара да се чувствате секси и неотразими. Тениската е уникално допълнение към гардероба на всяка себеуважаваща се дама, поради няколко основателни причини. Тя е стилна, класическа, изчистена и със стандартна кройка. Това подсказва, че ще можете лесно да я комбинирате с останалата част от тоалетите си. Освен това може да се третира в пералня машина и няма да ви затруднява при поддръжката й.

За направата й са използвани най-висок клас памучни платове, което е ясно доказателство, че ще се чувствате комфортно и удобно през цялото време, докато бъдете облечени в подобно изкушение, наречено Дамска тениска за мама "Sweet morning".

Щампата е уникална и за това не може да се спори. Сигурни сме, че всяка една майка, която я зърне, ще се усмихне искрено и широко. Няма нищо по-мило от това да прекараш деня си в компанията на своята малка дъщеря, а върху лицевата страна на дрехата е изобразено именно това.

Дамска тениска за мама "Sweet morning" е неповторимо допълнение към гардероба на всяка една дама. Този модел заслужава вашето внимание. Покупката на подобно бижу не може да се сравни с нищо друго!

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук