Код на продукта: Г083
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска МАМА - майка на момичета

Количество:


4.7 12

Винаги можете да изглеждате секси, стига да го пожелаете. Странно ни е как някой от представителките на нежния пол непрестанно се оплакват за това, че времето им е твърде ограничено и това е основната причина да не намират такова, в което да се погрижат за тях самите. Истината е, че родителите трябва да бъдат далеч по-организирани от хората, които нямат деца и при полагането на малко повече усилия ще достигнат до онази златна среда, която да им позволи да правят всичко онова, което обичат, без да лишават децата си от тяхното внимание.

Изглеждайте добре с Дамска тениска МАМА - майка на момичета

Ако искате да изглеждате добре и да се чувствате по същия този начин, то съветът, който можем да ви дадем, е не да търсите оправдания, за да не правите това, а да действате. Започнете с разнообразяването на гардероба си. какво ще кажете за една изкушаваща дамска тениска, която да не бъде нито претенциозна, нито толкова семпла и изчистена, че никой да не я забележи. Нуждаете се от нещо красиво, сладко, вълнуващо и напомнящо за вашата основна професия, а именно родителските ви задължения.

Представяме на вниманието на всички мами Дамска тениска МАМА - майка на момичета, която е в състояние да ви накара не просто да мечтаете, а да се чувствате наистина комфортно и удобно. Тениската е мека и приятна на допир, тъй като при изработката й са преплетени изключително фини памучни нишки. За направата на щампата сме си послужили с най-високия клас мастила, които няма да променят наситеността си, дори и след поредица от изпирания.

Тя е красива, сама по себе си, и не е задължително да правите нещо специално, за да се чувствате привлекателни и стилни. Можете да я комбинирате с друга любима дреха от гардероба си и ви гарантираме, че няма да съжалявате за избора си. Дамска тениска МАМА - майка на момичета е перфектният подарък за вас!

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук