Код на продукта: Г082
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска МАМА - майка на момче и момиче

Количество:


4.4 23

Онези от вас, които в момента са се фокусирали върху този прекрасен модел тениска, навярно познават прекрасно чувството да бъдеш родител и то не на едно, а на цели две деца. Всъщност няма нищо по-хубаво от тези малки създания, които осмислят дните ти и те карат да мечтаеш до насита. Дамската тениска, която създадохме с много любов и уважение към нежните създания е прекрасен начин както да поглезите вас самите, така и с нея да изразите възхищението си към близък ваш човек, който има в живота си син и дъщеря.

Дамска тениска МАМА - майка на момче и момиче – как да изглеждаме неотразими

Ако сте в търсене на перфектната дреха, която да ви откроява от всички останали и в същото време да ви подари онези комфорт и удобство, за които мечтаете, то значи сте на правилното място. Освен това, за покупката на този модел не е нужно да инвестирате цяло състояние средства, а да се разделите с една наистина скромна сума, която по никакъв начин няма да ви се отрази. Моделът представлява бяла тениска, която е изпъстрена с възможно най-красивата щампа – една горда майка, държаща в прегръдките си най-скъпите си създания. Какво по-хубаво от това?!

За направата на тази дамска блуза ние от Смешки на дрешки успяхме да открием възможно най-мекият памук, който превръща моделът в един от най-желаните. Тествали сме многократно неговата мекота, която не се губи дори и след поредица от изпирания в пералня. Това напълно улеснява майките и им позволява бързо да се справят с поддръжката, без да отделят специални усилия или време.

Дамска тениска МАМА - майка на момче и момиче е перфектният начин да се погрижите подобаващо за себе си и за своето настроение, без да е нужно да правите нещо специално. Доверете ни се и няма да съжалявате за избора си!

 

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук