Код на продукта: Г080
Наличност: Няма наличност
18.90лв.

Варианти за Дамска тениска Mama mouse - майка на момче

Количество:


4.5 12

Чувствате ли се горди родители на едно прекрасно момченце? Може би сте в търсене на някоя страхотна дрешка, която да сочи именно това? Ние от смешки на дрешки имаме удоволствието да ви представим уникално и неповторимо творение, което нарекохме Дамска тениска Mama mouse - майка на момче.

Това моделче притежава уникалната дарба да променя цялостната визия на всяка горда мъжка майка. Моделът е свеж, изпъстрен с най-красивите пролетни и летни цветове, които позволяват лесно съчетаване и комбиниране с други нюанси. Стандартната кройка, на свой ред, ви предоставя възможността да комбинирате блузата с дънки, къси панталонки, пола, гащеризон или друго, което пожелаете.

Защо да си закупите Дамска тениска Mama mouse - майка на момче

Много от вас вероятно си задават въпроса защо именно в този артикул от нашия онлайн магазин да инвестират парите си. за да бъдем максимално точни, ясни и коректни, то ние ще посочим някой от предимствата на дамската тениска, които не могат да се сравнят с нищо друго. За дизайнът вече стана ясно, че той е нещо уникално и неповторимо, тъй като е олицетворение на безграничната любов, която може да съществува единствено между майка и дете.

Цветовете, както споменахме и по-горе, са внимателно и прецизно подбрани, така че да успявате лесно да ги комбинирате с останалите дрехи от гардероба си. Сега ще направим и леко уточнение по отношение на материалите, използвани при направата на този модел. Всъщност тениската се предлага в два варианта. При единият участва и нисък процент на еластан, което я прави малко по-прилепнала, в сравнение с втория, в чиято направа е включен единствено памучен плат.

Вие сами решавате кой модел да поставите в кошницата, спрямо това какви са личните си предпочитания. Като заключение можем да споделим, че Дамска тениска Mama mouse - майка на момче е перфектният начин да разнообразите гардероба си.

размери дамски
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук