Код на продукта: 456
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Тениска за Иванов ден с лъв

Количество:


4.6 33

Ако ви се иска да направите подарък на ваш приятел с името Иван, независимо дали става дума за неговия имен ден или просто така, без повод или по друг такъв, ние от Смешки на Дрешки сме подготвили за вас нещо наистина специално - тениска с щампа на лъв и името Иван. Тя ще ви накара да се влюбите в нейната оригиналност и топ качество, а цената, тя е просто неустоима.

Дизайн

Тази тениска притежава ясно изразен спортен стил и дизайн, но едновременно с това тя е и доста по-ексцентрична, така че не е много трудно да си представите колко добре би могла да се върже тя с по спортно елегантно облекло когато излизате например в петък вече с приятели. Самата дреха е изработена от материали с най-високо качество. Материята, от която е направена е 100% чист памук. Има и още една опция на разположени - лукс моделът, който е направен от 95% памук и 5% еластан за по-приятно усещане при допир.

Щампата

Щампата на тази тениска изглежда наистина много оригинално. Тя представлява картина на лъв, който прелива в различни нюанси на лилаво, синьо и зелено, като щампата изглежда наистина доста ексцентрична и интересна. Тя е допълнена с текст с името Иван, което подчертава, че не е създадена за всеки притежател, а само за онзи, който носи името Иван. Щампата създава известна царственост и нещо в нея я прави много мъжествена и излъчваща сила, така че бъдете сигурни, че тя наистина ще се хареса.

Размер и поръчка

Размерите на тениската са съответно S, M, L, XL и XXL. Това я прави подходяща за абсолютно всеки човек, независимо дали е по-висок или по-нисък, по-едър или по-слаб. Много е важно да разгледате преди поръчка размерите, които са описани в таблицата под блузката. Там можете да видите на колко сантиметра ширина и дължина съответно отговаря всеки отделен размер.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук