Код на продукта: 454
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Тениска за Иванов ден

Количество:


4.3 21

Искате ли да направите качествен подарък за имен ден и да спестите едновременно с това не малко финансови средства? Ако отговорът е да, то ние от Смешки на Дрешки имаме едно страхотно предложение за вас, което наистина много ще ви допадне. Предлагаме ви тениска специално създадена за Ивановден, която ще бъде ваша на страхотна цена и със супер високо качество.

Комфорт

Тази тениска за имен ден притежава много качества, но със сигурност комфорта е едно от най-големите ѝ предимства. Тя е създадена в изклю1ително добре подчертан класически спортен стил и подсигурява много добра свобода на движение и гъвкавост. Материята, от която тениската е изработена е 100% чист памук. За да ви предоставим още по-високо ниво на удобство обаче, ние предлагаме и още един вариант - 95% памук и 5% еластан. Разликата е, че еластанът ще направи усещането все едно тениската е създадена специално лично за вас.

Щампата

Щампата на тази тениска е наистина много оригинална. Тя представлява текст с надпис "Иван - титла велика", което е едновременно малка закачка, но и знак за почит и уважение към именника. Щампата е декорирана с различни елементи с цел да изглежда по-добре, но най-основният момент е картинката на корона, която наистина е изобразена много красиво и ефектно. Освен това, самата щампа е много качествено изработена и е наистина много издръжлива на пране. Можете да видите това още след първите няколко изпирания, тъй като щампата ще изглежда все едно е поставена току що.

Размери и поръчка

Тениската се предлага на разположение в 5 различни размера, като подходящият за вас може да бъде избра много лесно. Просто трябва да разгледате таблицата, която ме поставили под продукта. От нея ще видите колко е точната дължина и ширина на всеки отделен размер и по този начин ще добиете наистина реална представа. Така няма да има риск да поръчате грешен размер или поне вероятността за това ще е много по-занижена.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук