Код на продукта: 455
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Тениска за Иванов Ден името на победителя

Количество:


4.5 22

Тениската за Иван е един изключителен подарък, който можете да направите на вашия приятел, брат или съпруг. Името е изписано на самата дреха и това я прави наистина специална за хората с това име. Ние от Смешки на Дрешки гарантираме, че този продукт се предлага с топ качество и супер цена, а комфортът е неотменна част от него.

Изработка

Тази тениска е изработена с оглед да бъде изключително удобна и комфортна. Това се подразбира по спортната кройка и по това, че се гарантира пълна свобода при движение и спорт. Само качествената изработка обаче далеч не е напълно достатъчна. За целта се използва и още нещо - много високо качество на плата, с който тениската се изработва.

Щампата

Щампата на тази страхотна тениска е изключително оригинална. На нея е изписан текст, който гласи "Иванов Ден - името на победителя". Освен това, има изобразена картинка на лъв, който обаче има тяло наподобяващо на силен и мускулест човек. Лъвът изглежда така, сякаш реве гневно, излъчвайки сила и мощ. Щампата е изработена по изключително надежден и качествен метод, което обяснява защо тя е толкова издръжлива не неподатлива на изтъркване.

Размери

Тениската се предлага в размери S, M, L, XL и XXL. Това е гаранция, че всеки, който има желание може да намери подходящ размер, независимо от телосложението или ръста. За да сте сигурни какво точно представлява всеки отделен размер и какви са неговите параметри, бихте могли да разгледате подробно таблицата под текста, в която всичко това е подробно обяснено. Размерите са описани по отделно, като е разяснено колко е тяхната дължина и ширина.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук