Код на продукта: Г024
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска за юбилей на баба

Количество:


4.4 40

С наближаващия юбилей на баба вече сигурно се чудите какво да и подарите. Най-вероятно се колебаете много, защото вкусовете на различните поколения драматично се различават. Ние от Смешки на Дрешки имаме за вас едно страхотно предложение, което много ще ви зарадва, като обещава да ви спести много обикаляне по магазините и разбира се средства.

Става дума за специалната тениска за юбилей на баба, която предлага топ качество и супер дизайн. Акцентът пада върху оригиналната щампа, а баба ще остане наистина очарована. Този продукт е подходящ за всяка жена, без значение от нейната възраст и стил, защото за оригиналността ограничения няма.

Как изглежда щампата и какво представлява?

Акцентът на тази тениска за юбилей попада върху щампата, както е с повечето наши продукти. Тя е изработена от качествени материали и с много усет към детайла. Благодарение на професионализма, с който се изработва, щампата е много устойчива на пране и дори след многократни изпирания тя ще остане в безупречно състояние.

Самата щампа има опция за персонализация. Тя представлява снимка на вашето семейство, около която ще бъде изписан текст, гласящ "Честит юбилей, бабо!". Текстът се изписва в ярък и наситен червен цвят, който изглежда доста жизнено и сам по себе си стимулира празничното настроение.

Материали и изработка

Тениската се изработва в два различни варианта. Основният е от 100% чист памук. Тези тениски са много удобни и комфортни и освен това са чудесно решение за жарките и тежки летни дни, в които човек трудно понася високата влажност и нетърпими температури. Освен този вариант има и още един, който е дори още по-качествен. Той се изработва по същия начин, но с добавка от 5% еластан. Това създава дори още по-приятно усещане върху кожата.

Стил и дизайн

Тази дреха се предлага в подчертано спортен стил, като е на разположение в 4 различни размера. Тя подчертава женствените форми по много деликатен начин, като едва доловимо прави талията да изглежда по-стегната и стройна. Кройката има класически облик, но не напълно. Внесена е лека нотка на иновативност, което подсилва младежкото излъчване.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук