Код на продукта: 453
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Тениска за имен ден "Иван име на честта"

Количество:


4.4 27

Изборът на подарък за имен ден не е много лесна задача понякога, особено ако наистина искате не просто да си минете по реда, а наистина да зарадвате човека, за когото купувате подаръка.Ето защо ние от Смешки на Дрешки ви предлагаме нещо специално, което съчетава супер качество и топ цена. Става дума за специална мъжка тениска за имен ден с щампа за празника.

Дизайн

Тениската има съвременен и младежки стил и дизайн и е подчертано спортна. Придава хубаво очертание на фигурата и я прави да изглежда малко по-атлетична и стегната. Тениската е изработена с кройка, която позволява високо ниво на комфорт и свобода на движение при спорт. Освен това, платът, от който тениската е изработена, още веднъж подчертава нивото на удобство. Става дума за 100% чист памук, който в лукс модела съдържа и 5% еластан за още по-приятно и неустоимо усещане.

Щампата

Щампата е изработена в изцяло черен цвят. Тя наподобява на голям герб, в който е изписан текст "Иван - име на честта". Щампата изглежда изключително стилна и шик на белия фон на тениската. Освен това тя се отличава с много голяма издръжливост. Дори и след многократни изпирания, дрехата все така ще изглежда много добре запазена, а щампата няма да загуби частица от яркия си цвят.

При поръчка

Много е важно да прегледате по-детайлно таблицата под продукта преди поръчка. Там е описано с подробности каква е точната дължина и ширина на всеки отделен размер. Така ще се сведе до минимум вероятността за покупка на некачествен модел, който не е отговарял на очакваната големина.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук