Код на продукта: 0216
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска за Горда баба с розов надпис

Количество:


4.5 41

Ако на ваша близка и предстои в скоро време да се сдобие с внуче, ние от Смешки на Дрешки знаем какво бихте могли да и подарите за да я зарадвате истински. Тениската с надпис "Горда баба" е едно страхотно предложение, което при всички случаи съчетава топ качество и оригинален дизайн с невероятно атрактивна цена. Малко са продуктите, чието качество многократно надскача цената и това е един от тях.

Какво представлява тениската?

Тази дреха е изработена по начин, който съчетава класическата кройка на спортната тениска с модернистична нотка, правеща я да изглежда младежка и свежа. Тъй като е изработена от висококачествен памук, тя поддържа кожата свежа и се грижи за вашия комфорт дори и в най-горещите и нетърпими дни от годината. Ако желаете дори още по-качествено усещане, тогава можете да поръчате лукс модела, който съдържа 5% еластан.

Щампата

Щампата е изработена в нежни нюанси на шоколадов и ягодов сладолед, което прави комбинацията сладка и нежна. Текстът гласи "Горда баба", което подчертава, че дрехата е предназначена за човек, който очаква в най-скоро време да се сдобие с внуче. Тя се изработва много прецизно и с помощта на висококачествени материали, така че няма риск да се изтърка или да избледнее скоро след покупка заради ползването на по-силен перилен препарат.

Размери и заявка

Под продукта ще намерите таблица, която може да ви бъде изключително полезна при поръчка. Тя дава информация за рова какво представлява всеки отделен размер на този конкретен модел. Ще научите каква е точната дължина и ширина в сантиметри, като по този начин ще се сведе до минимум вероятността за грешка в избора на размер.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук